Basketbolistu godināšanā piedalīsies valsts galvenās amatpersonas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidents Valdis Zatlers un Ministru prezidents Aigars Kalvītis sestdien, 4. augustā, piedalīsies Latvijas valsts vīriešu basketbola izlases pēdējo piecpadsmit gadu spožāko zvaigžņu godināšanā.

Jau ziņots, ka svinīgais pasākums "Arēnā Rīga" notiks pirms Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēles ar Lietuvu un sāksies pulksten 19:30.

Latvijas Basketbola savienība izveidojusi īpašu apbalvojumu, kas piešķirams kā pateicība spēlētājiem par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas basketbolā, izvērtējot valstsvienībā nospēlēto spēļu skaitu, laika periodu un individuālo sniegumu, kā arī par sevišķiem nopelniem izlases labā un īpaši augstiem sasniegumiem kā devumu Latvijas basketbola attīstībā.

Par nopelniem uzskatāmi gan atsevišķi izcili individuālie sasniegumi, gan ilgstoša, priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība izlasē.

Lai pateiktos par nozīmīgo ieguldījumu Latvijas basketbolā, 4.augustā LBS prezidents Ojārs Kehris šo apbalvojumu pasniegs Valdim Valteram, Andrim Jēkabsonam, Kārlim Muižniekam, Andreja Bondarenko ģimenei, Ivaram Liepam, Aigaram Zeidakam, Igoram Meļņikam, Jānim Laksam, Edmundam Valeiko, Raimondam Migliniekam, Aināram Bagatskim, Edgaram Šnepam, Arnim Vecvagaram un Robertam Štelmaheram.

Medaļas autors ir Latvijas Medaļu mākslas kluba prezidents, mākslinieks Jānis Strupulis.

Izcilākos valstsvienības spēlētājus sveiks arī Ministru prezidents Kalvītis, kurš basketbolistiem pasniegs Ministru prezidenta Pateicības rakstus.

"Latvija lepojas ar šiem izcilajiem sportistiem, kas mūs priecējuši ar uzvarām daudzos čempionātos. Šie spēlētāji ar savu aizrautību ir vairojuši basketbola popularitāti Latvijā, piesaistot šim sporta veidam daudz piekritēju, īpaši jauniešu vidū," saka Kalvītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu