Bērni no SOS bērnu ciematiem viesosies pie Latvijas futbola izlases

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13.oktobrī plkst. 11.30 bērni no Valmieras un Īslīces SOS bērnu ciematiem viesosies pie Latvijas futbola izlases sporta kompleksā ''Ķeizarmežs'', TVNET informē Latvijas futbola federācijas preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Bērniem būs iespēja iepazīties ar Latvijas izlases futbolistiem, vērot viņus treniņā, trenera vadībā apgūt futbola spēles iemaņas, kā arī pēc tam izpeldēties ''''Ķeizarmeža'''' baseinā. Bērnu viesošanās Latvijas futbola izlases treniņu bāzē Ķeizarmežā notiks ar Latvijas Futbola federācijas un uzņēmuma Latvijas Mobilais Telefons laipnu atbalstu.

Latvijas izlases futbolists Māris Verpakovskis, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas labas gribas vēstnieks: ''''Kopš 2006. gada esmu Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas labas gribas vēstnieks un priecājos pārstāvēt šo labdarības organizāciju, kas ikdienā rūpējas un gādā par bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības. Bērni SOS ciematos uzaug ģimeniskā vidē, un tas ir vislabākais risinājums bērniem, kas dzīvē piedzīvojuši grūtus brīžus. Esmu pārliecināts, ka mūsu rītdienas tikšanās sagādās prieku gan bērniem, gan arī izlases spēlētājiem.''''

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja: ''''Pateicoties Latvijas Futbola federācijas atsaucībai, ir kļuvusi iespējama SOS ciematu bērnu viesošanās pie Latvijas futbola izlases spēlētājiem. Bērniem tas būs neaizmirstams notikums un ļaus tiešā tuvumā vērot Latvijas izlases spēlētāju gatavošanos atbildīgai spēlei. Ceram, ka bērnu viesošanās sniegs pozitīvas emocijas arī Latvijas valstsvienības futbolistiem, palīdzot sagatavoties un koncentrēties nākamās dienas spēlei.''''

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu