Ovečkinu atzīst par NHL sezonas labāko (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Sadalītas balvas par sniegumu aizvadītajā Nacionālās hokeja līgas sezonā. Par līgas vērtīgāko spēlētāju atzīts Vašingtonas Capitals uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš ieguva Hārta trofeju.

Par labāko Krievijas hokejistu Ovečkinu atzina sporta žurnālisti, turklāt viņš bija līderis arī spēlētāju balsojumā. Uz Hārta trofeju pretendēja arī viņa tautietis Jevgēņijs Malkins no Pitsburgas Penguins un kanādietis Džeroms Iginla no Kalgari Flames vienības.

Šajā sezonā Ovečkins jau bija ieguvis Ārta Rosa balvu kā rezultatīvākais spēlētājs regulārajā sezonā (112 rezultativitātes punkti) un Morisa "Raķetes" Rišāra balvu, kas pienākas labākajam vārtu guvējam.

Par labāko uzbrucēju NHL aizvadītajā sezonā tika atzīts Krievijas hokejists Pāvels Dacjuks no Detroitas Red Wings, kurš arī saņēma līgas džentlmeniskākā spēlētāja balvu. Cīņā par līgas labākā uzbrucēja titulu Dacjuks apsteidza Ņūdžersijas Devils spēlētāju Džonu Madenu un savu komandas biedru Henriku Zeterbergu, kurš jau iepriekš tiks atzīts par Stenlija kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju.

Detroitas Red Wings kapteinis Niklāss Lidstrēms ieguva līgas labākā aizsarga balvu, bet par labāko vārtsargu tika atzīts Devils spēlētājs Martins Brodērs. Kā labākais debitants Kalera trofiju saņēma Patriks Keins no Čikāgas Black Hawks vienības.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu