''TTT Rīga'' basketbolistes uzvar pārbaudes spēlē Polijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" izcīnījis uzvaru 66:65 pārbaudes spēlē papildlaikā, pieveicot Polijas virslīgas klubu "AZS Poznan", vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

"Spēlēja visas. Spēle gāja kā pa viļņiem, taču jāatceras, ka uz Poliju devāmies bez trīs spēlētājām - Dita Krūmberga lauzusi pirkstu, viesstrādnieces komandai pievienosies pēc turnīra," telefonsarunā no Polijas pilsētas Toruņas teica "TTT Riga" galvenais treneris Ainārs Čukste.

"Polijā ieradāmies pēc ļoti nopietnas fiziskās sagatavošanās. Zālē bijis mazāk par desmit treniņiem, un tie paši ar akcentu uz fizisko sagatavotību. Ar raksturu un veiksmi izšķīrām spēli sev par labu, izšķirīgo grozu pusotru sekundi pirms spēles beigām guva Aija (Brumermane). Pretī bija laba komanda savā labākajā sastāvā.

Par rezultatīvāko spēlētāju (22) uzvarētāju rindās kļuva Kristīne Kārkliņa, bet Aija Brumermane pievienoja 18 punktus, savukārt Santa Dreimane izcēlās ar gūtiem 12 punktiem.

''''TTT Rīga'''' komandas sastāvs: Aija Brumermane, Santa Dreimane, Anda Eibele, Kristīne Kārkliņa, Linda Pagrode, Līga Šurkusa, Ieva Veinberga, Arta Strupoviča (TTT juniores), Inga Borodavko (Daugavpils).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu