Varlamovs: Jūtu, ka Irbe man daudz ko var iemācīt (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Krievu vārtsargs Semjons Varlamovs, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vašingtonas "Capitals", atzinis, ka treneris Artūrs Irbe viņam daudz ko var iemācīt.

"Jūtu, ka viņš man var sniegt daudz," par latviešu leģendāro vārtsargu, kas pirms šīs sezonas kļuva par "Capitals" vārtuvīru treneri, treniņnometnē izteicies Varlamovs. "Ar Artūru [Irbi] ir ļoti viegli strādāt."

"Iepazināmies tikai pirms divām nedēļām un sākām strādāt," laikraksts "Sport Ekspress" citē 21 gadu veco vārtsargu, kas "Capitals" rindās pagājušajā sezonā regulārajā NHL čempionātā aizvadīja sešas spēles. "Tagad pasūtu jaunu ekipējumu, un Artūrs [Irbe] man palīdz. Uzreiz var redzēt, ka šajā ziņā viņš ir lietpratējs. Un vispār ir labi, ja blakus ir cilvēks, kas NHL spēlējis visaugstākajā līmenī."

Pirms mēneša 42 gadus vecais Irbe tika apstiprināts par "Capitals" vārtsargu treneri.

Latvietis amatā nomainīs Deivu Praioru, kurš pagājušajā sezonā uz komandu atveda perspektīvos vārtsargus Varlamovu un Mihalu Noivirtu. Praiors par kluba vārtuvīriem bija atbildīgs 12 sezonas, bet šovasar ģimenes apstākļu dēļ nolēma mest trenera darbu pie malas.

Irbe, kurš pagājušajā sezonā strādāja par vārtsargu treneri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo", Capitals" komandā nonāca pēc Praiora ieteikuma.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu