«McLaren» vēl nav gatava apstiprināt Alonso pievienošanos

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komanda «McLaren» vēl nav gatava paziņot par divkārtējā pasaules čempiona spāņa Fernando Alonso pievienošanos tās sastāvam, nākamās sezonas pilotus paziņojot ne ātrāk kā nedēļu pēc pēdējā sezonas posma.

Iepriekš izskanēja informācija, ka par Alonso pievienošanos «McLaren» tiks pavēstīts jau pirms šīs sezonas pēdējā posma Abū Dabī, kas norisināsies šonedēļ. Tomēr nu britu vienība paziņojusi, ka jaunumi saistībā ar to būs pēc 1.decembra.

«Zinām, ka gaidāt jaunumus saistībā ar mūsu nākamās sezonas pilotu sastāvu. Taču to mēs pavēstīsim tikai pēc pirmā decembra savā «Twitter» kontā. Tagad visu uzmanību jāvelta Abū Dabī posmam,» savā sociālā tīkla profilā ierakstījusi komanda.

Ne «McLaren», ne Alonso pašreizējā komanda «Ferrari» nav publiski noliegusi vai apstiprinājusi spāņa pāreju.

«McLaren» vienību šobrīd pārstāv pieredzējušais brits Džensons Batons, kurš ir 2009.gada pasaules čempions, un dāņu debitants Kevins Magnusens.

Tāpat tiek vēstīts, ka nākamajā sezonā «Ferrari» vienībā brauks četrkārtējais pasaules čempions vācietis Sebastjans Fetels, kurš šobrīd pārstāv «Red Bull». Arī šī informācija gan vēl nav oficiāli apstiprināta.

Alonso jau iepriekš braucis «McLaren» komandā, pārstāvot to 2007.gadā, taču nespēja sastrādāties ar toreiz vienībā braukušo britu Lūisu Hamiltonu.

Alonso par pasaules čempionu kļuva 2005. un 2006.gadā, pārstāvot «Renault» komandu. Savas karjeras laikā viņš pārstāvējis arī «Minardi».

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pirms noslēdzošā - deviņpadsmitā - posma Abū Dabī spāņu pilots ar iekrātiem 157 punktiem atrodas piektajā vietā, ievērojami atpaliekot no abiem «Mercedes» pilotiem Hamiltona un Vācijas sportista Niko Rosberga.

Pēdējo sezonu laikā «McLaren» gan nevar lepoties ar augstvērtīgiem sasniegumiem, taču tā nākamajā gadā grasās atkal sacensties ar «Honda» dzinējiem, aizstājot līdzšinējos «Mercedes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu