Uļjana Semjonova: sporta skolu slēgšanai būs smagas sekas (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas jaunatnei ir liela interese par sportu, kā arī ir daudz talantīgu un perspektīvu bērnu, tāpēc nepieņemams ir tas, kas šobrīd notiek ar sporta skolām, intervijā LZK norāda Latvijas Olimpiešu sociālā fonda priekšsēdētāja Uļjana Semjonova.

Semjonova skaidro, ka sporta skolu slēgšanai būs smagas sekas, jo bērniem būs daudz vairāk brīvā laika, tas tiks pavadīts uz ielas, kas bērnu vidū vairos negatīvos ieradumus. Arī skolām būtu vairāk jāpievērš uzmanība sporta stundām, uzskata Semjonova, jo mūsdienās bērni ir ārkārtīgi mazkustīgi, kas laika gaitā var atstāt smagas sekas uz veselību.

Runājot par to, kā jūtas sporta veterāni, Semjonova uzsver: lai gan valsts atbalsts ir minimāls, sūdzēties nedrīkst, jo ir daudz uzņēmēju, kas nesavtīgi palīdzot pārsvarā ar pārtikas produktu izsniegšanu.

Semjonova intervijā arī izsaka lielu pateicību visiem, kas palīdz un atbalsta sportu. Semjonova ir sašutusi par situāciju, ka Latvijā olimpiskie čempioni saņem 200 latu un šī summa līdz gada beigām arī tiks samazināta, savukārt mūsu kaimiņvalstīs, kur arī ir krīze un problēmas, tie ir apmēram 700 latu ik mēnesi.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu