Ceturtdien sāksies ikgadējais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien ''Volvo" sporta centra ledus hallē sāksies starptautiskais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas jaunie hokejisti un Rīgas ''Dinamo'' fārmklubs ''Dinamo Juniors''.

Pasākumam veltītajā preses konferencē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans uzsvēra: ''''Rūpes par jaunatnes hokeju ir būtiskas, jo tā ir mūsu nākotne. Hokejs ir sporta spēle, kas attīsta jauniešos gribasspēku un mērķtiecību, tas arī ir audzināšanas process. Paldies sponsoriem un atbalstītājiem par dalību Žoltoka turnīrā, par atbalstu arī grūtajos laikos''''.

Savukārt Rīgas domes Sporta pārvaldes priekšnieks Kārlis Villerušs norādīja: ''''Hokejs ir viena no Rīgas sporta dzīves prioritātēm. Hokeja attīstīšana pilsētā arī grūtajos laikos ir aktuāla. Neskatoties uz budžeta samazinājumu, turpināsim atbalstīt bērnu un jauniešu hokeju Rīgā.''''

Pasākumā piedalījās arī sponsoru pārstāvji - ''''Aldara'''' izpilddirektors Tomass Pantelli un valdes priekšsēdētāja Ināra Šūre, ''''Venden'''' komercdirektors Edgars Medvedskis un ''''Sports Lukss'''' pārstāvis Atis Silavnieks.

Uzņēmēji atzina, ka hokeja atbalstīšana veicina sociālo atbildību un pozitīvu dzīves veidu sabiedrībā, kas ir nozīmīgi arī krīzes apstākļos. Sponsori norādīja, ka turpinās iesāktās tradīcijas un atbalstīs LHF arī turpmāk. Arī LHF ģenerālsponsors ''''Swedbank'''' turpina atbalstīt hokeju jaunajā sezonā!

Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Andrejs Maticins konferencē informēja par izlases gatavošanos jaunajai sezonai. Maticins aicināja: ''''Mūsu mērķis šajā turnīrā ir uzvarēt! Bet vienmēr ir patīkami spēlēt lielas skatītāju auditorijas priekšā, tas dod arī papildu stimulu. Aicinu visus hokeja līdzjutējus nākt un atbalstīt mūs, vēl jo vairāk tādēļ, ka spēles ir bez maksas.'''' Ņemot vērā gadu maiņu jaunajā hokeja sezonā U-20 pasaules čempionātam, arī šā turnīra ietvaros gatavosies daudz jaunu, talantīgu hokejistu.

25. un 26. augustā "Volvo" sporta centra ledus hallē Latvijas U-20 junioru izlase galvenā trenera Andreja Maticina un trenera Ērika Miļūna vadībā aizvadīs koptreniņus uz ledus, gatavojoties turnīram.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīra kalendārs 27. augustā plkst. 12.45 - Baltkrievijas U-20 izlase - Dinamo Juniors 27. augustā plkst. 16.30 - Latvijas U-20 izlase - Dānijas U-20 izlase

28. augustā plkst. 12.45 - Dānijas U-20 izlase - Baltkrievijas U-20 izlase 28. augustā plkst. 16.30 - Latvijas U-20 izlase - Dinamo Juniors

29. augustā plkst. 12.00 - Latvijas U-20 izlase - Baltkrievijas U-20 izlase 29. augustā plkst. 16.00 - Dinamo Juniors - Dānijas U-20 izlase.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu