Latvijas hokejs - bez baltkrieviem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja čempionāta - "Samsung" premjerlīgas - direktoriāta sēdē nolemts, ka netiks veidota kopīga līga ar Baltkrievijas komandām, saglabājot "Samsung" premjerlīgu, sestdien vēsta "Diena".

2008./2009.gada sezonā Latvijas čempionātā gatavojas spēlēt "Liepājas metalurgs", "ASK/Ogre", "Rīga 2000", "Latgale" un "LSPA/Rīga". Gatavību turpināt spēlēt Latvijas atklātā čempionātā paudusi arī Elektrēnu "Enerģija", bet Igaunijā nākamsezon komanda varētu būt Kohtla-Jervē.

Jau ziņots, ka ideja par kopēju Latvijas un Baltkrievijas čempionātu piederēja Latvijas Hokeja federācijas prezidentam Kirovam Lipmanam, kuru atbalstīja arī viņa kolēģis Baltkrievijā Vladimirs Naumovs.

Bija paredzēts, ka nākamajā sezonā vienā turnīrā startēs astoņi spēcīgākie Baltkrievijas klubi un četras Latvijas vienības, kas veidotu spēcīgāko divīziju. Savukārt vēl vienā turnīrā startētu divi Baltkrievijas klubi, kā arī Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vienības.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu