Stenlija kauss: "velni" uzvar pagarinājumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfināla otrajā spēlē Ņūdžersijas "Devils" vienība sestdien savā laukumā otrajā pagarinājumā ar 3:2 pieveica Otavas "Senators", sērijā panākot līdzsvaru 1-1. Izlīdzinājumu vakar ceturtdaļfinālā panāca arī Detroitas "Red Wings", kas savā laukumā pārspēja Sanhosē "Sharks".

Dramatiskās cīņas liktenis izšķirās otrā pagarinājuma sākumā, kad uzvaru "Devils" nodrošināja Džeimijs Langenbruners.

Spēles gaitā "Devils" pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 2:0. Rezultātu atklāja Braians Džionta, bet sekundi pirms perioda beigām krievs Sergejs Briļins "Devils" pārsvaru dubultoja.

Otrajā periodā "Senators" vienus vārtus atguva zviedrs Daniels Alfredsons, bet pamatlaika pēdējā minūtē izlīdzinājumu panāca Denijs Hītlijs.

Sērijas trešā spēle notiks pirmdien Otavā.

Vakar Detroitā vietējie "Red Wings", kas tiek uzskatīti par vienino galvenajiem pretendentiem uz Stenlija kausu, spēja atspēlēties no rezultāta 0:2 un beigu beigās ar 3:2 pieveica Sanhosē "Sharks".

Sērijā līdz četrām uzvarām līdz ar to ir neizšķirts 1-1, bet divas nākamās spēles notiks Sanhosē mājvietā Kalifornijā.

Uzvaras vārtus pusotru minūti pirms trešā perioda beigām guva krievs Pavēls Dacjuks, bet vēl pa vieniem vārtiem uzvarētēju labā guba Daniels Klīrijs un zviedrs Henriks Zeterbergs.

"Sharks" labā pa reizei izcēlās Džonotans Čekū un Džo Torntons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu