Fāzels atbalsta Latvijas kandidatūru (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

2014. gadā Rīgā atkal varētu notikt Pasaules čempionāts hokejā, šodien šādu iespēju pārrunājis Starptautiskās Hokeja federācijas vadītājs Renē Fāzels un Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Fāzels norādījis, ka, pateicoties Latvijas faniem, Latvijā jau notikušais čempionāts ir bijis viens no vislabākajiem jebkad rīkotajiem hokeja čempionātiem. Pēc viņa teiktā, Pasaules hokeja federācija ir ieinteresēta, lai čempionāts atkal notiktu Rīgā.

Minētā pasākuma sagatavošanai ir nepieciešama vēl viena hokeja halle. Visticamāk, tādu tuvākajā laikā plānots būvēt Mārupē. Šajā hallē plānoti aptuveni 8000 skatītāju vietu.

Iepriekš ziņots, ka maijā Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans Starptautiskajā hokeja federācijā iesniegs pieteikumu Rīgā 2014. gadā rīkot pasaules čempionātu.

Latvija ir oficiāli pieteikusies uz 2013. gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanu, taču Lipmans jau pērn atzina, ka ir daudz lielākas cerības iegūt tiesības rīkot 2014. gada, nevis 2013. gada čempionātu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu