Vētra atstādināts no amata; Kurskas «Dinamo» vadīs Zībarts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kurskbasket.ru

Gundars Vētra atstādināts no galvenā trenera amata pildīšanas Krievijas sieviešu basketbola komandā Kurskas «Dinamo», viņa vietā stājoties Latvijas izlases galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam, vēsta vienības mājas lapa.

Kluba vadība lauzusi līgumu ar 48 gadus veco speciālistu pēc tam, kad Kurskas «Dinamo» nekvalificējās FIBA Eirolīgas finālturnīram.

Vētras vadībā «Dinamo» izcīnījusi bronzas godalgas Eirolīgas turnīrā un Krievijas čempionātā, divas reizes uzvarējusi Krievijas kausa izcīņā.

Kurskas «Dinamo» tagad vadīs Zībarts, kurš līdz šim bija viens no Vētras asistentiem. Kurskas «Dinamo» treneru štābā strādā arī cits Latvijas speciālists Ēriks Visockis un komandu pārstāv viena no Latvijas izlases vadošajām basketbolistēm Anete Jēkabsone-Žogota.

Vētra «Dinamo» basketbolistes vadīja kopš 2014. gada vasaras.

Eirolīgas turnīrā Kurskas «Dinamo» šosezon nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet Krievijas čempionātā patlaban ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu