Stenlija kauss: "Reindžeri" vēlreiz apspēlē "Trashers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stenlija kausa izcīņas astotdaļfinālā jau otro uzvaru pēc kārtas ir guvusi Ņujorkas "Rangers" vienība, kas sestdien izbraukumā sīvā cīņā ar 2:1 pārspēja Atlantas "Trashers" un sērijā līdz četrām uzvarām tagad ir vadībā jau 2-0.

"Rangers" komandas labā trešā perioda 16. minūtē uzvaras vārtus guva Brendans Šenehens. Vēl vieni vārti Šīna Eiverija kontā, bet vienīgo ripu "Rangers" vārtos iemeta krievs Iļja Kovaļčuks.

Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar 4:3 pārspēja Otavas "Senators" un sērijā panāca izlīdzinājumu 1-1. Uzvaras vārtus trešā perioda 12. minūtē guva Sidnijs Krosbijs. Pa vieniem vārtiem "pingvīnu" labā guva arī Džordans Stāls, Gerijs Robertss un Rejs Vitnijs. Zaudētējiem - Džeisons Speca, Daniels Alfredsons un Kriss Kellijs.

Ņūdžersijas "Devils" - Tampabejas "Lightning" 2:3; sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts neizšķirts 1-1. Uzvaras vārti - Vinsēns Lekavaljē.

Bufalo "Sabres" - Ņujorkas "Islanders" 2:3; sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts neizšķirts 1-1. Uzvaras vārti - Marks Anrī Beržerons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu