Valsts atzinība hokeja čempionāta rīkotājiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis šodien pasaules hokeja čempionāta organizēšanā iesaistītajiem pasniedza valdības Atzinības rakstus un premjera Pateicības rakstus.

Kalvītis izteicis pateicību par sekmīgi noorganizēto čempionātu, par ko atzinīgi vārdi saņemti arī no Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF). Premjers uzskata, ka hokeja čempionāta noorganizēšana pierādījusi Latvijas spēju nākotnē rīkot arī citus nozīmīgus sporta pasākumus.

Ministru kabineta Atzinības raksti šodien pasniegti Latvijas Hokeja federācijas prezidentam Kirovam Lipmanam un pasaules hokeja čempionāta rīkošanas izpilddirekcijas ģenerāldirektoram Guntim Ulmanim.

Ar Ministru prezidenta Pateicības rakstiem par kārtības un drošības nodrošināšanu hokeja čempionāta laikā apbalvoti Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Aivars Grigulis, Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes priekšnieks Andris Dzenis, Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kārtības policijas priekšnieks Valdis Voins un Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Patruļu policijas vienības komandieris Aleksandrs Bukēvičs.

Ministru prezidenta Pateicības rakstus par nozīmīgu ieguldījumu čempionāta organizēšanā saņēma hokeja čempionāta rīkošanas izpilddirekcijas direktore Iveta Buļa, izpilddirekcijas Brīvprātīgo darbinieku nodaļas vadītāja Lita Pakalna, Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vita Savicka, akreditācijas vadītāja Aija Odiņa un Latvijas Hokeja federācijas sporta menedžeris un mediju koordinators Mārtiņš Pagodkins.

Premjera Pateicības rakstu par teicamu tulku darbu un IIHF kongresa noorganizēšanu un norisi saņēma izpilddirekcijas tulks Eva Eihmane, savukārt par nozīmīgu ieguldījumu čempionāta nodrošināšanā ar medicīnas pakalpojumiem apbalvojumu saņēma izpilddirekcijas medicīnas jautājumu koordinators Valdis Zatlers.

Jau ziņots, ka pasaules hokeja čempionāts Rīgā norisinājās no 5. līdz 21. maijam. Par pasaules čempioni hokejā kļuva Zviedrijas izlase, kas finālā sagrāva Čehijas valstsvienību. Latvijas izlase ierindojās desmitajā vietā.

Čempionāta norisi atzinīgi novērtēja gan IIHF vadība, gan Latvijas Hokeja federācija. Arī premjers izteicās, ka Rīgā notikušais hokeja čempionāts bija veiksmīgi sarīkots, jo par pasākumu saņemts daudz labu atsauksmju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu