Hokeja jaunā maiņa briest Ventspilī (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties pasaules čempionātam pirmajā divīzijā, Latvijas U-18 hokeja valstsvienības sastāvā uz treniņnometni Ventspilī devušies 29 kandidāti. Treniņnometne sākās 17. martā un ilgs desmit dienas. Pēc tās tiks nosaukti hokejisti, kuri piedalīsies pasaules U-18 pirmās divīzijas čempionātā, kas no 2. līdz 8. aprīlim norisināsies "Arēnā Rīga".

Šajā treniņnometnē kopā ar komandu vēl nebūs viens no tās potenciālajiem līderiem Alberts Iļiško, kurš izlasei pievienosies tikai 27. martā. Tāpat nometnē nebūs arī Aleksandra Kerča juniora, kurš ar "ASK/Ogre" komandu piedalīsies Latvijas atklātā hokeja čempionāta - "Samsung" premjerlīgas - finālsērijā.

Pēc nometnes Ventspilī Latvijas U-18 valstsvienība Rīgā 28. un 29. martā aizvadīs vēl divus pārbaudes mačus ar "LSPA/Rīga" komandu, pēc kuriem tad arī tiks nosaukts galīgais sastāvs startam pasaules U-18 čempionātā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas jaunie hokejisti aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Lietuvas vienaudžiem. Pirmajā spēlē mūsējie piedzīvoja negaidītu zaudējumu ar 2:3. Latvijas komandas labā vārtus guva Vladimirs Borovkovs un Kerčs juniors, bet vārtus sargāja Nauris Grīnvalds.

Otrajā spēlē Latvijas hokejisti revanšējās ar 7:3. Ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Miks Indrašis, bet pa vieniem vārtiem guva Roberts Bukarts, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Edgars Uļeščenko un Aldis Popens. Latvijas U-18 izlases vārtus šajā spēlē sargāja Dainis Vasiļjevs.

Latvijas valstsvienības kandidātu saraksts treniņnometnei Ventspilī: vārtsargi - Raimonds Ermičs, Nauris Grīnvalds, Dainis Vasiļjevs, Henrijs Ančs; aizsargi - Jānis Bullītis, Agris Ozoliņš, Gvido Kauss, Rolands Gritāns, Kārlis Kalvītis, Ralfs Freibergs, Kristers Freibergs, Edgars Dīķis, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Galkins; uzbrucēji - Ronalds Cinks, Roberts Bukarts, Gunārs Skvorcovs, Edgars Uļeščenko, Miks Indrašis, Andrejs Jakušins, Artūrs Mickēvičs, Vladislavs Dobreņkijs, Vladimirs Borovkovs, Māris Bičecskis, Elvis Biezais, Arvis Cimermanis, Aldis Popens, Raimonds Vilkoitis, Juris Upītis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu