LMT rallija komanda Mūsā sapulcina 200 fanus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā svētdienā, 19.septembrī, Bauskas rajona Mūsas trasē norisinājās Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas fanu pasākums, kurā piedalījās vairāk nekā 200 komandas draugu un fanu.

Šoreiz piepildījās daudzu fanu sapnis izbraukt kopā ar iemīļotākajiem rallija pilotiem Andi un Māri Neikšāniem. Ātrās sānslīdes un aizraujošos lēcienus tramplīnos izbaudīja visi gribētāji. Turklāt katrs līdzbraucējs par piemiņu no braukšanas oranžās krāsas rallija automašīnā saņēma onboard video, kurā redzamas paša emocijas brauciena laikā.

Pasākuma laikā tika uzstādīts arī neparasts rekords, visiem klātesošajiem "oranžajiem faniem" vienojoties draudzīgā kopbildē.

Foto: Publicitātes foto

Kopumā pasākums norisinājās brīvā un jautrā atmosfērā. Viesiem bija iespējams aplūkot pēdējo gadu foto un kausu izstādi, mīkstos dīvānos vērot LMT rallija komandas video, piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās.

Pasākuma ietvaros rallija piloti brāļi Neikšāni pateicās visiem pārējiem komandas dalībniekiem par atbalstu un palīdzību sezonas garumā. Īpaši svinīgi tika godināts mehāniķu brigādes vadītājs Gundars Pūris savā 40 gadu jubilejā.

Dienas izskaņā Andis ar Māri dāvāja skatītājiem iespaidīgu šovu ar drifta elementiem, tandēmā izpildot dažādus trikus uz asfalta, kā rezultātā pilnībā tika iznīcinātas sporta riepas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu