Ledus halle Piņķos maina nosaukumu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Siemens ledus halle, kas atrodas Piņķos, kur savas mājas spēles aizvada klubs Rīga 2000 mainījusi nosaukumu un turpmāk sauksies Inbox.LV ledus halle.

Oficiālā jaunā ledus halles nosaukuma atklāšana notiks 15. martā, vienlaicīgi ar Samsung premjerlīgas ceturtdaļfināla hokeja spēli Rīga 2000 pret ASK/Ogre. Pēc hokeja spēles notiks svētku salūts par godu jaunajam ledus halles nosaukumam.

SIA Inbox valdes loceklis Andris Griķis informēja, ka iepriekšējās halles nosaukuma īpašnieka līguma termiņš bija beidzies, un Inbox.lv kā sportu un hokeja komandu Rīga 2000 atbalstoša kompānija saņēmusi piedāvājumu uz pieciem gadiem noslēgt ledus halles nosaukuma nomas līgumu.

"Mēs kā nacionālais pasta dienests vienmēr esam uzskatījuši par savu godu būt klāt un atbalstīt nacionālas nozīmes pasākumus. Hokejs Latvijā, mūsuprāt, ir pamatoti kļuvis par vienojošu nacionālu sporta veidu, tāpēc esam gandarīti, ka varam piešķirt savu nosaukumu Inbox.LV tieši ledus hallei," uzsvēra Griķis.

Inbox.lv jau otro gadu atbalsta hokeja komandu Rīga 2000 un ir arī šī gada olimpisko spēļu pārraidīšanas ģenerālsponsors.

Inbox.lv tika izveidots un uzsāka savu darbību 1998. gadā. Patlaban tas ir strauji augošs multifunkcionāls portāls, kas apmeklētības ziņā, pēc TNS BMF Latvijas nacionālo mediju pētījuma "Ziema 2008, internets" nedēļas auditorijas datiem, ieņem pirmo vietu Latvijā, informēja Šestakovska.

Lielākās Inbox.lv sadaļas ir e-pasts, spēles, draudzība, iepazīšanās un foto. Portālā ir vairāk nekā 3,6 miljoni reģistrētu lietotāju kontu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu