Čempioni grauj Latgali

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta - "Samsung" līgas - pirmajā pusfināla spēlē "Liepājas metalurgs" sestdien savā laukumā ar rezultātu 8:1 sagrāva "Latgales" vienību, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadībā ar rezultātu 1-0.

Pateicoties Lukaša Peka vārtu guvumam, pēc pirmās trešdaļas ar rezultātu 1:0 vadībā bija "Latgale", taču otrajā un trešajā trešdaļā "Liepājas metalurgs" guva astoņus bezatbildes vārtus, tādējādi izcīnot pārliecinošu uzvaru. Pa diviem vārtiem Liepājas kluba labā guva Darjus Pilskausks un Darjus Lelens, bet pa vienam precīzam raidījumam Andreja Smirnova, Pavlo Borisenko, Valērija Fiļimonova un Vladimira Mamonova kontā.

Abu komandu otrais mačs notiks pirmdien, 10.martā Daugavpilī. Spēles sākums plkst.19.00.

Otrajā pusfinālā savā starpā spēkosies pagājušās sezonas finālisti "ASK/Ogre" un "Rīga 2000". Abas komandas pirmo maču aizvadīs jau svētdien, kad plkst.17.00 tiksies Vidzemes ledus hallē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu