Ogrē godinās hokeja vecmeistarus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirms Latvijas hokeja meistarsacīkšu "Samsung" premjerlīgas "Zvaigžņu spēles", kas sestdien notiks Vidzemes ledus hallē Ogrē, tiks godināti Latvijas hokeja vecmeistari. Spēles sākums ir paredzēts pulksten 19.30 un tiešraidē to rādīs arī LTV7. kanāls.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans šodien preses konferencē atzina, ka daudz labāk būtu, ja šāds pasākums notiktu "Arēnā Rīga", tomēr uzsvēra: "Arī Ogrē būs labs šovs un atklāšanas ceremonija."

Premjerlīgas "Zvaigžņu spēlē" Latvijas hokejistu komanda pirmoreiz vēsturē tiksies ar Leģionāru komandu, kurā dominēs Lietuvas, Krievijas un Čehijas hokejisti.

Latvijas valstsvienības un "LSPA/Rīga" komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks (pa labi) ir priecīgs, ka vietu "Zvaigžņu spēles" sākumsastāvā ir nopelnījis "LSPA/Rīga" kluba aizsargs un nacionālās pieaugušo komandas kandidāts Oskars Cibuļskis (pa kreisi).
Latvijas valstsvienības un "LSPA/Rīga" komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks (pa labi) ir priecīgs, ka vietu "Zvaigžņu spēles" sākumsastāvā ir nopelnījis "LSPA/Rīga" kluba aizsargs un nacionālās pieaugušo komandas kandidāts Oskars Cibuļskis (pa kreisi). Foto: AFI

Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Ēvalds Grabovskis atklāja, ka šāds "Zvaigžņu spēles" formāts izvēlēts tādēļ, lai uz ārzemnieku fona noskaidrotu Latvijas hokejistu potenciālu.

Latvijas komandas sākumsastāvs: vārtsargs Dmitrijs Žabotinskis (Liepājas metalurgs), aizsargi Vents Feldmanis (Liepājas metalurgs) un Oskars Cibuļskis (LSPA/Rīga), uzbrucēji Aleksandrs Kerčs (ASK/Ogre), Artis Ābols un Juris Štāls (abi Rīga 2000).

Latvijas komandu vadīs "Rīga 2000" galvenais treneris Normunds Sējējs, "LSPA/Rīga" un Latvijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks un Daugavpils "Latgale" treneris Igors Smirnovs.

Latvijas komandas spēlētāji, kurus noteica treneri: vārtsargs - Mārtiņš Raitums ("Rīga 2000"); aizsargi - Eduards Ivanovs ("Liepājas metalurgs"), Toms Bluks, Aleksandrs Šiškovičs (abi "ASK/Ogre"), Renārs Valters, Renārs Demiters (abi "Rīga 2000") un Edgars Apelis ("LSPA/Rīga"); uzbrucēji - Vladimirs Mamonovs, Juris Ozols, Andrejs Smirnovs (visi "Liepājas metalurgs"), Edijs Brahmanis, Andrejs Ignatovičs (abi "ASK/Ogre"), Edgars Brancis ("Rīga 2000"), Jānis Straupe, Roberts Jekimovs un Jānis Ozoliņš (visi LSPA/Rīga").

Leģionāru komandas sākumsastāvs: vārtsargs Aleksandrs Terentjevs (Latgale), aizsargi Ruslans Borisenko (Liepājas metalurgs) un Iļja Demidovs (Rīga 2000), uzbrucēji Tomašs Hlubna (Rīga 2000), Daruiss Lelens un Daruiss Pliskausks (abi Liepājas metalurgs).

Leģionāru komandas treneri - Vladimirs Golubovičs no "Liepājas metalurga", čehs Zdeneks Vojta no "ASK/Ogre" un Latvijas valstsvienības bijušais galvenais treneris Leonīds Beresņevs no Tartu "Big Diamonds".

Leģionāru komandas spēlētāji, kurus noteica treneri: vārtsargs - Romāns Kusals ("Latgale"); aizsargi - Sergejs Gubins ("Liepājas metalurgs"), Martins Čižeks, Georgs Privozniks (abi "ASK/Ogre"), Dmitrijs Beresņevs, Kirils Kalmičkovs, Martins Dudašs (visi "Latgale"); uzbrucēji - Egidijs Bauba, Lukašs Muha, Lukašs Peks (visi "Latgale"), Pavlo Borisenko, Konstantīns Mihailovs, Dmitrijs Kiriļenko (visi "Liepājas metalurgs"), Kirils Ugarovs ("ASK/Ogre"), Jānuss Sorokins, Aleksandrs Polozovs (abi "Big Diamonds").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu