Baško-Melnbārde parakstījusi līgumu ar "TTT Rīga" komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteine Gunta Baško-Melnbārde parakstījusi līgumu ar Latvijas čempionēm "TTT Rīga" komandu, vēsta vienības mājaslapa internetā.

Abpusējā vienošanās paredz, ka līgumu iespējams pārtraukt, ja spēlētāja saņems piedāvājumu no ārzemju komandas.

"Pievienojoties "TTT Rīga" komandai, man ir izdevība kvalitatīvi trenēties un uzturēt sevi formā," atzina Baško. "Jācenšas saskatīt labās lietas. Man ir interese un azarts spēlēt gan Latvijas, gan Baltijas līgās. Vienošanās paredz iespēju pievienoties ārzemju komandai. Nākotnē esmu atvērta dialogam un labprāt turpināšu spēlēt Latvijā."

"Vēlējos piesaistīt "TTT Rīga" jebkuru latviešu spēlētāju, īpaši tik meistarīgu un pieredzējušu kā Gunta Baško-Melnbārde," savās pārdomās dalījās komandas galvenais treneris Aigars Nerips. "Sadarbība ar viņu komandai nes tikai plusus, jo tādas spēlētājas klātbūtne treniņos liek mobilizēties visām meitenēm. Viņa palīdz ar padomiem un sekmē spēlētāju atdevi augstākā līmenī. Labāku aizsardzību var uztrenēt, spēlējot pret stiprāku uzbrucēju un otrādi."

Aizvadītajā sezonā 30 gadus vecā Baško-Melnbārde pārstāvēja Polijas klubu Krakovas "Wisla Can-Pack".

2011. gada Eiropas čempionātā Baško-Melnbārde astoņās spēlēs vidēji laukumā pavadīja 31 minūti, gūstot 11,4 punktus, izcīnot 4,4 atlēkušās bumbas, rezultatīvi piespēlējot 2,4 reizes un pārtverot 1,3 bumbas.

Latvijas izlasē Baško-Melnbārde kopumā aizvadījusi 152 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu