Siguldas Gada sportista titulu ieguvis Martins Dukurs un Ulla Zirne

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Siguldas«Gada sportista titulu» augsto sasniegumu sporta kategorijā saņēmis skeletonists Martins Dukurs, bet par «Gada sportisti» atzīta kamaniņu braucēja Ulla Zirne, informēja Siguldas pašvaldībā.

Piektdien tika apbalvoti konkursa «Siguldas novada Sporta laureāts 2015» uzvarētāji. Pasākumā īpašu balvu unSiguldasnovada Domes Atzinību par mūža ieguldījumu sportā saņēma žurnālists, šaha komentētājs Uldis Deisons.

Līdzās Dukuram un Zirnei apbalvojumu - īpaši veidotu kausu un titulu «Siguldasnovada Sporta laureāts 2015» saņēma vēl vairāki sportisti un nozares speciālisti.

Par «Gada treneri» augsto sasniegumu sporta kategorijā tika atzīts Ullas Zirnes treneris Kaspars Dumpis un Martina Dukura treneru komanda - Dainis Dukurs, Mihails Arhipovs, Mareks Mezencevs un Matiass Bīdemanis.

«Gada jaunās sportistes» tituls piešķirts badmintonistei un spīdmintonistei Jekaterinai Romanovai, bet par «Gada jauno sportistu» atzīts vieglatlēts un orientierists Kristaps Bruners.

Kategorijā «Gada treneris bērnu un jauniešu sportā» godināts Jekaterinas Romanovas treneris Ainārs Gureckis un Kristapa Brunera trenere Aina Lonija Ziediņa.

Par «Gada komandu bērnu un jauniešu sportā» atzītaSiguldasbadmintona kluba/SiguldasSporta skolas badmintona nodaļas komanda, bet «Gada skolotāja» tituls piešķirts Laurenču sākumskolas skolotājam Ivo Alksnim.

Par «Gada sportisti tautas sportā» kļuvusi orientieriste Alīda Ābola, bet par «Gada sportistu tautas sportā» - orientierists Ilmārs Limbēns. Savukārt tituls «Gada komanda tautas sportā» piešķirts MTB velo komandai «Siguldietis».

Kategorijā «Neatlaidība sportā» godināts parabobslejists Matīss Zvaigzne.

Savukārt pēc iedzīvotāju balsojuma par populārākoSiguldasnovada sporta pasākumu 2015.gadā atzīts Latvijas čempionāts klasiskajā spēka trīscīņā, bet populārākās sporta organizācijas titulu ieguvaSiguldasPauerliftinga biedrība.

Tāpat virkne uzņēmēju un organizāciju saņēmaSiguldasnovada sudraba nozīmītes par atbalstu pašvaldībai dažādu sporta aktivitāšu īstenošanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu