Topošajiem sportistiem dāvina kalendāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oļegs Zernovs

Starptautiskā tehnoloģiju kompānija Samsung sadarbībā ar Izglītības satura un eksaminācijas centru dāvina Latvijas skolām 2008. gada olimpisko kalendāru, kas veltīts šogad Pekinā notiekošajām XXIX olimpiskajām spēlēm un kurā kā modeļi pozējuši Latvijā populāri sportisti – potenciālie Pekinas olimpisko spēļu dalībnieki.

No šodienas visas sporta skolas, kā arī tās izglītības iestādes, kuru audzēkņi aktīvi iesaistās sporta sacensībās, caur sava rajona reģionālo izglītības pārvaldi saņems 2008. gada olimpisko kalendāru.

ISEC sporta mācību satura speciāliste Inese Bautre: "Mēs esam ļoti iepriecināti par šāda veida sadarbību no uzņēmēju puses, jo tas parāda, ka viņi izprot, kur rodas sporta talanti, – viņi savu ceļu uz panākumiem sāk jau skolas laikā. Tāpēc ir būtiski šajā posmā jauniešiem parādīt, ka sporta sasniegumi tiek atzinīgi novērtēti un ir iespējams katrā sporta veidā saskatīt ko skaistu, kā mēs to redzam šajā kalendārā. Es ceru, ka tas kalpos par iedvesmas avotu skolu audzēkņiem, kā arī tam ir tīri praktisks lietojums – tajā ir apkopots viegli pārskatāms olimpisko sacensību grafiks."

"Samsung novēl sporta skolu audzēkņiem augstus sasniegumus sportā un nekad neapstāties pie sasniegtā, jo, tikai uzstādot augstākus mērķus, ir iespējams sasniegt vairāk. Mēs ceram, ka šis kalendārs iedvesmos jaunos sportistus un varbūt nākotnē tieši kāds no viņiem būs apskatāms šādā kalendārā," novēl Samsung Electronics Baltic prezidents So Taeks Lims.

Kalendāra izdevēja un projekta autore ir starptautiskā tehnoloģiju kompānija Samsung, kas jau desmit gadus ir olimpisko spēļu globālā partnere un olimpiskās kustības atbalstītāja, un Latvijas Olimpiskā komiteja. Šis ir unikāls projekts, kuru Samsung īsteno Latvijā un Lietuvā, bet nekur citur pasaulē. Kalendārs ir Olimpiskās komitejas un Samsung īpaša Pekinas olimpisko spēļu ieskaņas dāvana, kas sarūpēta Latvijas sportistiem, to līdzjutējiem un olimpiskajai delegācijai Pekinā.

Kalendārs izdots 1700 eksemplāru lielā tirāžā. Pārdošanā tas nenonāks; kalendāru kā dāvanu saņēma kalendāra modeļi, Latvijas sporta skolas, Latvijas Olimpiskā komiteja un Olimpiskā vienība, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu