Big Diamonds saņems tehnisko zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Piņķos, Siemens ledus hallē paredzētā Samsung premjerlīgas hokeja spēle starp HK Rīga 2000 un Tartu Big Diamonds ir atcelta, līdz ar to igauņiem tiek ieskaitīts tehniskais zaudējums.

Kā informē Rīga 2000 preses dienests, Igaunijas komandai, kuru vada latviešu treneris Leonīds Beresņevs, salūzis autobuss un nolemts citu vietā nemeklēt. Tas esot iemesls, kāpēc komanda nevar ierasties uz spēli, un par to ieskaitīts tehniskais zaudējums.

Savukārt Rīgas 2000 pārstāvji aicina visus līdzjutējus sestdien uz Jūrmalu, kur jaunatklātajā Majoru ledus hallē rīdzinieki uzņems Elektrēnu Energija hokejistus no Lietuvas.

Majoru ledus halle atrodas tikai pāris soļu attālumā no dzelzceļa stacijas. Atvērtais ledus laukums spēj uzņemt aptuveni 400 hokeja līdzjutēju, kuriem spēli starp Rīga 2000 un Enerģija būs iespēja vērot bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu