Liepājas Metalurgs sasniedz simtu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: samsungliga.lv

Uzvaru Samsung premjerlīgas spēlē izcīnījuši Liepājas Metalurga hokejisti, kas savā laukumā ar 5:1 sagrāva Latgali. Līdz ar šo panākumu komanda sasniegusi 100 punktu robežu, atrodoties čempionāta pārliecinošā vadībā.

Pirmais periods gan nelika domāt, ka liepājnieki uzvarēs tik pārliecinoši. Vienīgos vārtus, izspēlējot skaitlisko vairākumu, 5. minūtē guva Darius Pliskausks, izvirzot mājiniekus vadībā ar 1:0, un šāds rezultāts saglabājās arī līdz trešdaļas beigām.

Nākamās trešdaļas ievadā nepilnas minūtes laikā rezultatīvi izcēlās liepājnieki Vents Feldmanis (vairākumā) un Darius Lelens, panākot jau trīs vārtu pārsvaru. Trešdaļas vidū Latgalei izdevās atspēlēties (Kirils Kalmičkovs), un rezultāts 3:1 saglabājās arī līdz perioda beigām.

Trešajā periodā nebija aizvadīta pat minūte, kad liepājnieks Vladimirs Mamonovs iemeta vairākumā, bet punktu spēlei pielika aizsargs Feldmanis, kurš 20 sekundes pirms spēles beigām guva savus otros vārtus mačā, nodrošinot sagrāvi ar 5:1.

Vēl citā spēlē Ogres ASK neatstāja nekādas cerības Elektrēnu Energija hokejistiem, uzvarot ar 13:2.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu