Jēkabsone-Žogota ar 13 punktiem sekmē Kurskas «Dinamo» uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas izlases basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota ceturtdien guva 13 punktus, palīdzot Kurskas «Dinamo» komandai gūt kārtējo pārliecinošo uzvaru Krievijas premjerlīgā.

«Dinamo», kuras treneru kolektīvā strādā Latvijas speciālisti Gundars Vētra, Mārtiņš Zībarts un Ēriks Visockis, viesos ar 90:62 (19:21, 24:15, 23:2, 24:24) sagrāva Vologdas «Čevakata» vienību, kurā šosezon spēlēja cita Latvijas basketboliste Anete Šteinberga, kura tagad ir pievienojusies FIBA Eirolīgas čempionvienībai Prāgas ZVVZ USK, kur viņa trešdien aizvadīja debijas spēli.

Jēkabsone-Žogota spēlēja 25 minūtes un 58 sekundes, iemetot divus no sešiem divpunktu metieniem un trīs no septiņiem tālmetieniem. Tāpat latvietes kontā trīs izcīnītas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs pieļautas kļūdas un viens izprovocēts pārkāpums.

Uzvarētājām Nemkadi Ogvumike guva 21 punktu, bet zaudētāju labā tikpat sameta Britnija Džonsa.

Kurskas komanda čempionātā izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā bez zaudējumiem cīnās tikai Jekaterinburgas UGMK komanda, kurai ir 19 uzvaras tikpat mačos. Kurskas «Dinamo» ar 15 panākumiem un četriem zaudējumiem tabulā atrodas trešajā pozīcijā 12 komandu konkurencē, kamēr «Čevakata» ir piektā ar 12 uzvarām 20 mačos.

Līdz regulārā čempionāta beigām ir Kurskas komanda ir atlikušas trīs spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu