Foto: Apskaties Pasaules kausa izcīņas hokejā formas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: adidas

Nacionālā hokeja līga (NHL), NHL Spēlētāju asociācija (NHLPA) un sporta ekipējuma gigants «adidas» prezentējuši formas, ar kādām vairāk nekā 150 planētas labākie hokejisti piedalīsies atjaunotajā Pasaules kausa izcīņā hokejā. Ielūkojies bilžu galerijā.

Pasaules kausa izcīņas turnīrs no 17. septembra līdz 1. oktobrim risināsies «Air Canada Centre» Toronto. Tajā piedalīsies Kanāda, ASV, Krievija, Čehija, Zviedrija, Somija, Eiropas izlase un Ziemeļamerikas U-23 komanda.

Visu komandu ģenerālmenedžeri vai galvenie treneri jau nosaukuši pirmos 16 komandu dalībniekus. No Latvijas hokejistiem Eiropas izlases rindās vislabākās izredzes iekļūt sastāvā ir Bufalo «Sabres» uzbrucējam Zemgum Girgensonam.

Netiek izslēgts, ka turnīrā Eiropas komandas sastāvā varētu piedalīties arī vārtsargs Kristers Gudļevskis. Izlases komplektācija uzticēta leģendārajam Slovākijas zelta paaudzes uzbrucējam Miroslavam Šatanam.

Eiropas izlase spēlēs A grupā kopā ar ASV, Čehiju un Kanādu. Savukārt B grupu veidos Krievijas, Zviedrijas Somijas un Ziemeļamerikas U-23 komanda. Tiks aizvadīts viena apļa turnīrs, no katras grupas pa divām spēcīgākajām komandām iekļūstot pusfinālā. Pasaules kausa ieguvēju noskaidros sērijā līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu