Kanādai zvaigznēm bagāts sastāvs Pasaules kausam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas hokeja izlases vadība dalībai Pasaules kausa (PK) izcīņā hokejā nosaukusi zvaigznēm bagātu sastāvu. Paziņoti pirmie 16 hokejisti, kuri spēlēs turnīrā, kas no 17. septembra līdz 1. oktobrim risināsies Toronto.

Katrai komandai pilns sastāvs ar 23 hokejistiem jānosauc līdz 1. jūnijam.

Kanādas komandas vadība jau pilnībā nokomplektējusi vārtsargu līniju, sākotnējā sastāvā iekļaujot trīs vārtsargus. Tāpat ģenerālmenedžeri Dags Ārmstrongs un Toms Renijs paziņoja četrus aizsargus un deviņus uzbrucējus.

Kanādas hokeja izlases sastāvs dalībai Pasaules kausa izcīņā

Vārtsargi: Korijs Krofords (Čikāgas «Blackhawks»), Kerijs Praiss (Monreālas «Canadiens»), Bredens Holtbijs (Vašingtonas «Capitals»).

Aizsargi: Dankans Kīts (Čikāgas «Blackhawks»), Drū Dautijs (Losandželosas «Kings»), Marks Eduards Vlasičs (Sanhosē «Sharks»), Šī Vebers (Nešvilas «Predators»).

Uzbrucēji: Džefs Kārters (Losandželosas «Kings»), Sindijs Krosbijs (Pitsburgas «Penguins»), Džeimijs Bens (Dalasas «Stars»), Patriss Beržerons (Bostonas «Bruins»), Raiens Geclafs (Anaheimas «Ducks»), Tailers Segins (Dalasas «Stars»), Džonatans Teivzs (Čikāgas «Blackhawks»), Stīvens Stemkoss (Tampabejas «Lightning»), Džons Tavaress (Ņujorkas «Islanders»).

Spožākā zvaigzne Kanādas izlasē ir viens no populārākajiem valsts sportistiem uzbrucējs Sidnijs Krosbijs. Bet sastāvā pagaidām nav aizsargs Brents Bērnss no Sanhosē «Sharks», uzbrucējs Džeisons Speca (Dalasas «Stars») un aizsargs Pernels Karls Subans no Monreālas «Canadiens».

Līdz ar to zināmi visu komandu sastāvi. Jau ziņots, ka Eiropas izlases pirmajā sešpadsmitniekā netika iekļauts neviens no Latvijas hokejistiem. Kā reālākais kandidāts jau vairākkārt minēts Bufalo «Sabres» uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Eiropas izlase spēlēs A grupā kopā ar ASV, Čehiju un Kanādu. Savukārt B grupu veidos Krievijas, Zviedrijas Somijas un Ziemeļamerikas U-23 komanda. Tiks aizvadīts viena apļa turnīrs, no katras grupas pa divām spēcīgākajām komandām iekļūstot pusfinālā. Pasaules kausa ieguvēju noskaidros sērijā līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu