Valmiera ir gatava Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensībām vieglatlētikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 3. līdz 4. jūlijam Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā risināsies tradicionālās Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības vieglatlētikā. Latvijā viens no nozīmīgākajiem sporta notikumiem šogad tiek rīkots jau 15.reizi, un sportistiem, viņu līdzjutējiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta daudzveidīga pasākumu programma, jo sacensību dienās Valmierā notiks arī Pilsētas svētki.

Valmieras pilsētas pašvaldības speciālists jaunatnes un sporta lietās Toms Upners sacīja: „Tās ir vienas no prestižākajām vieglatlētikas sacensībām Latvijā - ne velti tās nes Valsts prezidenta vārdu. Turklāt tās norisinās arī zīmīgā vietā – vienā no zināmākajām vieglatlētikas sporta bāzēm Latvijā, kam gods nest Jāņa Daliņa vārdu. Sacensību organizēšana tika sākta jau gada sākumā, tāpēc varu apgalvot, ka Valmiera ir gatava uzņemt sportistus. Ir domāts gan par kvalitatīvu sacensību norisi, gan aktivitātēm, kas būtu saistošas līdzjutējiem un pilsētas viesiem.”

T.Upners piebilda, ka Prezidenta balvu izcīņā piedalīsies gan jau sevi pierādījuši vieglatlēti, gan jaunie sportisti. Iespējams, ka Valmierā ieradīsies arī ārvalstu sportisti. Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka komandas un dalībnieki pilsētā ierodas tieši sacensību dienā.

Zināms, ka pasākuma atklāšanā arī šogad klāt būs sacensību patrons, Valsts prezidents Valdis Zatlers. Bet augstvērtīgāko rezultātu ieguvējiem un komandām kausi tiks pasniegti Rīgas pilī.

Vairākas aktivitātes vieglatlētikas sacensību dienās norisināsies līdzjutējiem un pilsētas viesiem. Interesanta solās būt arī tradicionālā Zvaigžņu spēle basketbolā, kas šogad risināsies starp Valmieras pilsētas pašvaldības domes deputātu un administrācijas komandām. Dalību apstiprinājuši visi jaunievēlētie deputāti, izveidota arī administrācijas komanda. Ikviens valmierietis aicināts 3.jūlijā pl.16 J.Daliņa stadionā klātienē vērot šo spēli. Savukārt citi aktīvās atpūtas cienītāji aicināti piedalīties fotoorientēšanās sacensībās, kas notiks 4.jūlijā J.Daliņa stadiona apkārtnē, vai pludmales volejbola turnīrā, kas 4.-5.jūlijā notiks atpūtas vietā J.Daliņa ielā 6.

Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības organizē Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību (LVS) un Valsts prezidenta kanceleju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu