Dimanti griež Ogrē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja valstsvienības bijušā galvenā trenera Leonīda Beresņeva vadītais Igaunijas klubs "Big Diamonds" sestdien parūpējās par skaļu sensāciju, Latvijas hokeja premjerlīgas spēlē viesos uzvarot "ASK/Ogre".

Otrā perioda vidū panākuši jau respektējamu trīs vārtu pārsvaru (4:1), Tartu hokejisti prata to nosargāt un visā spēlē svinēja neplānotu uzvaru ar 4:3.

Ogres komandas labā pa vieniem vārtiem guva Sergejs Pečura, Romans Ņikitins un Edijs Brahmanis.

Dienu vēlāk Latvijas vicečempioni gan guva revanšu ar 5:3, tomēr nevar noliegt, ka pēdējā laikā komandas sniegums ir kļuvis nestabilāks.

Arī vakardienas mačā ogrēnieši vispirms nonāca zaudētājos ar 0:1, 1:2, tad izvirzījās vadībā ar 3:2, tomēr sešarpus minūtes pirms spēles beigām ļāva viesiem rezultātu izlīdzināt (3:3).

Pateicoties aizsarga Aigara Miranoviča un vecmeistara Aleksandra Kerča ar minūtes un deviņu sekunžu intervālu gūtajiem vārtiem, uzvaru tomēr izcīnīja mājinieki. Pa vieniem vārtiem ASK labā svētdien guva arī Brahmanis, Andrejs Kardašs un Raivis Brencāns.

"Samsung" premjerlīgas kopvērtējumā Ogre ar 70 punktiem tagad ir pakāpusies uz otro vietu, par punktu apsteidzot čempionvienību "Rīga 2000".

Pārliecinoši līderi ar 99 punktiem ir "Liepājas metalurgs", kas nedēļas nogalē ar 8:3 sagrāva Elektrēnu "Energija". Pirmā perioda 16. minūtē ar 3:0 vadībā izvirzījās viesi, tomēr tad favorīti ķērās "vērsim pie ragiem" un guva astoņus bezatbildes vārtus.

Pa uzvarai divos savstarpējos dueļos nedēļas nogalē guva "LSPA/Rīga" un Daugavpils "Latgale" komandas. Sestdien latgalieši savā laukumā sīvā cīņā pagarinājumā uzvarēja ar 4:3, bet svētdien turpat Daugavpilī "studenti" revanšējās ar 6:3.

Sestdienas spēlē uzvaras vārtus pagarinājuma piektajā minūtē guva Egidijs Bauba, savukārt svētdien "LSPA/Rīga" komandas rindās pa vieniem vārtiem guva Jānis Puriņš, Edgars Apelis, Mārtiņš Skuška, Jānis Straupe, Lauris Bajaruns un Vitālijs Pavlovs.

Premjerlīgas kopvērtējumā "LSPA/Rīga" ar 49 punktiem saglabā ceturto vietu, "Latgale" ar 46 punktiem ieņem piekto pozīciju. 45 punkti ir "Big Diamonds".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu