Daugaviņš: Jutos labi un centos spēlēt vienkārši

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JustSports Photography

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš savā otrajā spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā juties labi un centies uz laukuma darboties maksimāli vienkārši, pēc otrdienas mača izteicās hokejists.

Šajā mačā Daugaviņš laukumā pavadīja 15 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus metienus un veica vienu spēka paņēmienu, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Juties pārliecinošāk nekā pirmajā spēlē

"Šoreiz noteikti jutos labāk nekā savā pirmajā spēlē NHL, kad laukumā pabiju vien pāris minūtes, taču īpašu trenera uzticību neizjutu. Šis treneris [Pols Maklīns] man uzticas daudz vairāk, tāpēc jutos labi un centos neuztraukties," pēc spēles vietējiem medijiem izteicās Daugaviņš.

"Centos spēlēt maksimāli vienkārši. Prieks, ka laukumā gāju regulāri, tostarp arī mazākumā, kas izrādījās ļoti svarīgs spēles posms," piebilda uzbrucējs. "Galvenais, ka spēju komandai palīdzēt tikt pie uzvaras."

Par tālāko - skaidrības nav

"Pats svarīgākais, no Amerikas hokeja līgas (AHL) pārceļoties uz NHL, ir nepazaudēt savu spēli. Man tas šodien izdevās," uzsvēra Daugaviņš, kurš gan izvairīgi komentēja savu iespējamo palikšanu komandā, jo jau nākamajā vienības cīņā laukumā, visticamāk, atgriezīsies "Senators" kapteinis Daniels Alfredsons, kuru latvietis otrdienas spēlē aizstāja.

"Dinamo" Daugaviņu vēlas jau četrus gadus

Interesanti, ka pirms spēles ar "Hurricanes" Daugaviņš neizslēdza iespēju nākotnē pārcelties uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

""Dinamo" pēdējos četrus gadus visu laiku ir centušies mani iegūt, taču es joprojām ticu, ka kaut kādā veidā varu ielauzties NHL. Cīnīšos tik ilgi, kamēr man tas izdosies. Ja redzēšu, ka man vairs nav nekādu iespēju, iespējams, ka atgriezīšos dzimtenē," izteicās uzbrucējs.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc otrdienas mača "Senators" ar astoņiem punktiem deviņās spēlēs pakāpās uz 11.vietu.

Kā ziņots, Otavas komanda Daugaviņu no sava fārmkluba Binhemtonas "Senators", kas spēlē AHL, izsauca pirmdien.

Šosezon aizvadītajās septiņās AHL spēlēs Daugaviņš izcēlies ar četriem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu