Rīgai ULEB kausa sezona ir beigusies... (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

ULEB kausa izcīņas apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē ASK Rīga savās mājās ar 80:83 piekāpusies Trevīzo Benetton basketbolistiem, zaudējot visas cerības iekļūt turnīra izslēgšanas spēlēs.

Jau spēles pirmajā ceturtdaļā ASK Rīga rindās laukumā atgriezās Eriks Sanderss, Gatis Jahovičs un Sandis Buškevics, kuri veselības problēmu dēļ nebija spēlējuši kopš janvāra sākuma.

Lai arī spēles sākumā rīdzinieki nonāca iedzinēju lomā ar 2:7, ceturtdaļas izskaņā viņi panāca Benetton un noslēdzot to pat izvirzījās vadībā ar 21:18. Otrajā ceturtdaļā iniciatīvu atkal pārņēma Itālijas klubs, taču, ejot pārtraukumā, rīdzinieki bija ne tikai panākuši viņus, bet arī izvirzījušies vadībā ar 41:38

Arī spēles turpinājums ASK basketbolistiem padevās labs sākoties pēdējai ceturtdaļai ASK Rīga atradās vadībā ar 64:55, tomēr pēc pēdējās desmit minūtēs veiksme nebija mājinieku sabiedrotā un pašā spēles izskaņā nācās atzīt Benetton pārākumu ar 80:83.

Rezultatīvākais ASK rindās ar 20 gūtajiem punktiem bija Kērtiss Miledžs, kurš arī pārtvēra piecas pretinieku piespēles. Ar 14 punktiem izcēlās Dveins Broilss, bet 12 punkti Raita Grafa kontā.

Turnīra desmit spēlēs "ASK Rīga" izcīnīja trīs uzvaras, apakšgrupā ierindojoties piektajā vietā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu