Radulovs gaitenī saķēries ar KHL galveno arbitru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Maskavas CSKA komandas līderis Aleksandrs Radulovs pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēles pret Bratislavas «Slovan» arēnas gaitenī iesaistījies konfliktā ar līgas galveno arbitru Vladimiru Pļuševu, vēsta Krievijas mediji.

Netālu no CSKA komandas ģērbtuves Pļuševs Maskavas CSKA vienības līderim izrādīja pretenzijas par viņa rīcību spēles laikā. KHL galvenais tiesnesis skaidroja, ka Radulovam nav tiesību pamest rezervistu soliņu un iesaistīties diskusijā ar tiesnešiem.

Diskusija risinājās augstos toņos ar necenzētu leksiku. «Tas tev slikti beigsies,» sarunas noslēgumā sacīja Pļuševs. Radulovs atbildi parādā nepalika, sakot: «Tev pašam slikti beigsies, klauns!»

Uzvaru šajā mačā ar 2:0 savā laukumā izcīnīja regulārās sezonas spēcīgākā komanda CSKA. Sērija ilgs līdz vienas komandas četriem panākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu