M. Dukurs: Jāizlabo otrajā braucienā pieļautās kļūdas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Martins Dukurs pēc diviem braucieniem pasaules čempionātā, kas šajās dienās risinās Īglsas trasē Austrijā, ir pārliecinošā vadībā. Viņš ar pirmajā dienā paveikto jūtas apmierināts, bet otrajā braucienā pieļautās kļūdas gatavs izlabot piektdien, kad tiks sadalītas medaļas.

«Jūtos patiešām gandarīts ar pirmo braucienu. Otrajā pieļāvu vairākas kļūdas, kuras piektdien man jāizlabo,» Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) mājaslapā citēts Martins Dukurs.

Viņa tēvs un treneris vienā personā Dainis Dukurs sarunā ar LTV7 arī norādīja uz kļūdām otrajā braucienā. Tas bijis «netīrāks» par pirmo. Savukārt Tomasam Dukuram, kurš pēc pirmās sacensību dienas atrodas piektajā vietā, jāuzlabo sniegums startā, kas Īglsas trasē ir ļoti svarīgs.

Tikmēr otrajā vietā esošais krievu sportists Aleksandrs Tretjakovs uzrādīja teicamus rezultātus startā, taču trasē pieļāva vairākas kļūdas, turklāt dažas visai rupjas. «Mana motivācija un noskaņojums ir teicams. Bija pāris kļūdu, bet es zinu, kas man jādara piektdien.»

REZULTĀTI PĒC DIVIEM BRAUCIENIEM

------------------------------------------------------------

1. Martins Dukurs (Latvija) 1:44,64

2. Aleksandrs Tretjakovs (Krievija) +0,53

3. Juns Sunbins (Dienvidkoreja) +0,55

4. Aksels Jungs (Vācija) +0,85

5. Tomass Dukurs (Latvija) +1,12

6. Ņikita Tregubovs (Krievija) +1,20

7. Kilians fon Šlainics (Vācija) +1,39

8. Nātans Krumptons (ASV) +1,63

9. Mihaels Zahraus (Vācija) +1,69

10. Dominiks Pārsons (Lielbritānija) +1,70

------------------------------------------------------------

«Mans pirmais brauciens bija labāks par otro,» sacīja Dienvidkorejas pārstāvis Juns Sunbins, kurš šobrīd ir trešajā vietā. «Viennozīmīgi vēlos labi sākt sacensības arī piektdien un tad uzbrukt priekšā esošajiem sportistiem.»

Viņu no Tretjakova šķir vien divas sekundes simtdaļas. Trešais brauciens piektdien sāksies plkst. 16.30 pēc Latvijas laika. To tiešraidē translēs LTV7 kanālā.

M. Dukurs ir trīskārtējs pasaules čempions. Šogad viņš ar brāli izcīnīja dubultuzvaru Eiropas čempionātā.

Piektdien pirmos divus braucienus aizvadīs arī dāmas. Latviju pasaules čempionātā pārstāv Lelde Priedulēna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu