NBA Visu zvaigžņu spēlē kopā gūst 369 punktus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Rietumu komanda svētdien uzvarēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē ar rezultātu 196:173, Toronto (Kanāda) pieveicot Austrumu konferences komandu. Par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP otro gadu pēc kārtas atzina vienu no Oklahomsitijas «Thunder» līderiem Raselu Vestbruku.

Pirmo reizi NBA Visu zvaigžņu spēle risinājās ārpus ASV. Spēle kļuva par visu laiku rezultatīvāko, abām komandām kopā gūstot 369 punktus. Līdz šim arī ne reizi kādai komandai nebija izdevies iegūt 173 punktus, ko iespēja zaudējusī Austrumu konferences komanda.

Uzvarētāju sastāvā Vestbruks guva 31 punktu, savāca 8 atlēkušās bumbas, 26 punktus pievienoja Goldensteitas «Warriors» līderis Stefans Karijs, ar 24 punktiem izcēlās Entonijs Deiviss (Ņūorleānas «Pelicans»), bet pa 23 punktiem - Kevina Duranta («Thunder») un Džeimsa Hārdena (Hjūstonas «Rockets») kontā.

Tikmēr Austrumu komandas labā 41 punktu guva Indiānas «Pacers» pārstāvis Pols Džordžs, 22 punktus pievienoja Džons Vols (Vašingtonas «Wizards»), bet Demārs Derouzans (Toronto «Raptors») spēli noslēdza ar 18 punktiem.

Karjerā pēdējā Visu zvaigžņu spēle bija Losandželosas «Lakers» leģendai Kobem Braientam, kurš guva 10 punktus. «Tas bija jautri,» aģentūra «Associated Press» citē Braientu. «Spēlējot kopā ar šiem puišiem, guvu gandarījumu, uz soliņa smējāmies un plēsām jokus.»

Braients Visu zvaigžņu spēlē piedalījās astoņpadsmito reizi.

Spēli klātienē noskatījās 18 298 skatītāji.

Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogales ietvaros risinājās dažādi meistarības konkursi. Tāpat notika NBA Uzlecošo zvaigžņu komandas Starptautiskās izlases duelis pret ASV vienību. Starptautiskās komandas sastāvā laukumā devās arī Kristaps Porziņģis, kurš izcēlās ar 30 punktiem, bet viņa pārstāvētā komanda piekāpās ar 154:157.

2017. gadā NBA Visu zvaigžņu spēle risināsies Šarlotē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu