Ābola trenētā «Lada» bez Masaļska uzveic KHL līdervienību CSKA

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Galvenā trenera Arta Ābola vadītā Toljati «Lada» komanda, kuras sastāvā Latvijas hokeja vārtsarga Edgars Masaļskis palika rezervē, piektdien izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar 2:1 uzveica turnīra līdervienību Maskavas CSKA.

«Lada» labā vārtus guva Aleksandrs Boļšakovs, savukārt CSKA rindās ar precīzu metienu izcēlās šīs sezonas otrs rezultatīvākais spēlētājs Aleksandrs Radulovs.

35 gadus vecais Masaļskis šoreiz palika rezervē, savukārt viņa kolēģis Ivans Kasutins atvairīja 34 pretinieku metienus.

«Lada» ar 53 izcīnītiem punktiem 42 mačos ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet CSKA ar 90 punktiem 42 mačos ir Rietumu konferences un visas līgas līdere.

Masaļskis šosezon «Lada» rindās piedalījies 26 spēlēs, kurās komanda izcīnījusi 12 uzvaras mača pamatlaikā un vēl divus panākumus guvusi pēcspēles metienu sērijā.

Jau ziņots, ka Masaļskis šosezon divas reizes atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu.

Masaļskis augustā pievienojās «Lada» komandai uz pārbaudes laiku, ko vārtsargs izturēja un noslēdza līgumu līdz sezonas beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu