Par Mareja jauno treneri kļuvusi bijusī franču tenisa zvaigzne Moresmo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs par savu jaunoi treneri izraudzījies bijušo Francijas tenisisti Amelī Moresmo.

Marta beigās Marejs un viņa ilggadējais treneris amerikānis Ivans Lendls vienojās par sadarbības pārtraukšanu. Pēcāk sportists medijiem atzina, ka plāno atrast jaunu treneri līdz Francijas atklātajam čempionātam, tomēr meklējumi galu galā ieilga.

Divkārtējā «Grand Slam» čempione Moresmo treneres lomā debitēs nākamajā nedēļā, kad Marejs, kurš piektdien Francijas atklātā čempionāta pusfinālā cieta zaudējumu pret spāni Rafaelu Nadalu, uzsāks dalību zālāja sezonas sākuma turnīrā Londonas «ATP World Tour 250».

«Moresmo man palīdzēs ar savu pieredzi, kā arī taktiskajiem padomiem, kas ļaus mums kopā pilnveidot sadarbību,» pēc jaunumu paziņošanas atzina Marejs.

Moresmo savu karjeru kā tenisiste uzsāka 1999.gadā, bet desmit gadus vēlāk lika punktu spēlēšanai. Francūziete savulaik atradusies WTA ranga līderpozīcijā.

Kopumā tenisiste karjerā izcīnīja 22 WTA raudzes titulus.

Savukārt Marejs savas karjeras laikā izcīnījis 28 ATP titulus, bet pasaules rangā šobrīd atrodas astotajā vietā. Turklāt tik zemu rangā Marejs nav atradies kopš 2008.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu