Alonso uzsācis gatavošanos Malaizijas Grand Prix izcīņai

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No smadzeņu satricinājuma atlabstošais divkārtējais Pirmais formulas (F-1) pasaules čempions Fernando Alonso uzsācis gatavošanos, lai varētu piedalīties pēc pusotras nedēļas gaidāmajā Malaizijas «Grand Prix» izcīņā.

Spānis savus tvitera sekotājus informējis, ka aizvadījis «lielisku dienu» treniņu zālē, bet viņa pārstāvētā «McLaren» komanda atklājusi, ka Alonso trenē kvalifikācijas un sacīkšu procedūras.

Paredzams, ka svētdien, 22.martā, Alonso izies Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) medicīniskās pārbaudes, lai pierādītu, ka ir gatavs braukšanai nākamajā nedēļā Sepangas trasē gaidāmajās sacensībās.

Kā zināms, sezonas pirmajā posmā Austrālijā Alonso aizstāja dānis Kevins Magnusens, tomēr viņam un britam Džensonam Batonam sacīkstes izvērtās ļoti neveiksmīgas. Sākotnēji kvalifikācijā viņi ieņēma noslēdzošās divas vietas, turklāt Magnusens sacīkstē nemaz nebija spējīgs stāties uz starta tehnisku ķibeļu dēļ, bet Batons starp 11 pilotiem palika pēdējais.

Alonso 22.februārī piedzīvotajā avārijā Barselonā notikušajos F-1 pirmssezonas testu braucienos guva smadzeņu satricinājumu. Pēc notikušā Alonso slimnīcā pavadīja trīs naktis, turklāt izskanējusī informācija liecināja, ka sportists pat īslaicīgi zaudējis atmiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu