Gulbis: Es vispār nejūtu savus sitienus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ernests Gulbis pirmdien Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) «World Tour» 500 punktu sērijas turnīrā Dubaijā (Apvienotajos Arābu Emirātos) piedzīvoja zaudējumu pirmās kārtas mačā, kas Latvijas labākajam tenisistam bija šogad jau piektā neveiksme pēc kārtas.

Gulbis pirmdien ar rezultātu 5-7, 2-6 piekāpās Denisam Istominam no Uzbekistānas. Pirmajā setā Latvijas tenisists atradās vadībā ar 4-1, taču turpinājumā pretiniekam piekāpās.

«Es vispār nejūtu savus sitienus. Man nav reakcijas. Treniņos spēlēju vēl sliktāk nekā mačos,» pēc zaudējuma «Associated Press» sacīja Gulbis.

Latvijas vadošais tenisists cieta neveiksmes arī iepriekš Oklendas, Roterdamas un Marseļas turnīru pirmajās spēlēs, kā arī Austrālijas atklātā tenisa čempionāta pirmajā kārtā.

Gulbis pirmdien publicētajā pasaules rangā ieņem 14. vietu, savukārt Istomins ierindojas 65. pozīcijā.

ATP līmeņa turnīros iepriekš savā starpā Gulbis un Istomins bija spēlējuši divas reizes, un abās uzvaru guva Latvijas tenisists - 2011. gadā Nicā (Francijā) un pērn Roterdamā (Nīderlandē).

Par dalību turnīrā Gulbis saņems 14 590 ASV dolāru naudas balvu, taču par zaudējumu pirmās kārtas mačā reitinga punkti nepienākas.

Gulbis turnīrā bija izlikts ar piekto numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu