Silovam pieticīgs rezultāts 500 metru distancē (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ātrslidotājs Haralds Silovs pirmdien Soču olimpiskajās spēlēs ierindojās 37.vietā 500 metru distancē, ko jau iepriekš plānoja izmantot, lai labāk sagatavotos turpmākajiem startiem, liecina organizatoru informācija.

Otrajā skrējienā Silovs mērķa līniju sasniedza pēc 36,32 sekundēm, bet summā viņa rezultāts bija 72,44 sekundes. Tāpat kā iepriekš 5000 metru distancē, visu goda pjedestālu aizņēma Nīderlandes slidotāji.

Uzvarēja Mihels Mulders ar rezultātu 69,31 sekunde, bet vienu sekundes simtdaļu viņam zaudēja Jans Smēkenss, kurš bija līderis pēc pirmā skrējiena. Uz goda pjedestāla tika arī uzvarētājam 0,15 sekundes zaudējušais viņa dvīņubrālis Ronalds Mulders.

Silovs apsteidza divus slidotājus, kuri katrs savā skrējienā nokrita. Pirmajā skrējienā, startējot no iekšējā celiņa, Silovs distanci veica 36,12 sekundēs, bet ātrākais bija Smēkenss, kurš finišēja pēc 34,59 sekundēm. Lai īsajā distancē vienādotu sportistu izredzes, katram dalībniekam pa reizei jāstartē no iekšējā un ārējā celiņa.

Savā «Twitter» vietnē Silovs informēja, ka ledus celiņā juties labi, lai gan vieta nav augsta. Iepriekš viņš teica, ka startu 500 metros izmantos kā iesildīšanos un pārbaudi, lai labāk sagatavotos galvenajām sacensībām 1000 metru un 1500 metru distancē, kas paredzētas attiecīgi trešdien un sestdien.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu