Silovs izcīna piekto vietu PK posmā 1500 metru distancē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs svētdien Norvēģijas pilsētā Hamarā ieņēma 5. vietu 1500 metru distancē Pasaules kausa (PK) piektajā posmā.

Startējot spēcīgākajā A grupā Silovs distanci veica minūtē un 46,60 sekundēs, nopelnot 50 punktus PK kopvērtējumā. Par sacensību uzvarētāju kļuva Deniss Juskovs no Krievijas (1:45,07), kuram Silovs zaudēja 1,53 sekundes.

Otrais palika Kjelds Nuiss no Nīderlandes (1:44,80), trešo vietu ieņēma kanādietis Denijs Morisons (1:46,03), bet ceturtais bija Tomass Krols no Nīderlandes (1:46,59). A grupā startēja 20 ātrslidotāji.

PK kopvērtējumā 1500 metru distancē Silovs ar 103 punktiem ieņem 15. vietu, bet līderis ar 336 punktiem ir Nuiss.

Vēlāk svētdien PK posms noslēdzās distancē ar masu startu, kurā Silovs ieņēma 13. vietu, nopelnot 18 punktus kopvērtējumā. Uzvarēja Lī Senhons no Dienvidkorejas,otrais palika Marko Vebers no Vācijas, bet trešais finišu sasniedza Barts Svingss no Beļģijas. Startēja 27 ātrslidotāji.

PK kopvērtējumā masu startā viņš ar 158 punktiem ir sestajā vietā, bet līderis pēc pieciem posmiem ir Lī Senhons ar 450 punktiem.

Jau ziņots, ka janvāra sākumā Silovs ieņēma 7. vietu Eiropas čempionāta daudzcīņā, kas norisinājās Čeļabinskā (Krievija).

Nākamais PK posms pēc nedēļas norisināsies Hērenvēnā, Nīderlandē, kur vēl pēc nedēļas notiks pasaules čempionāts individuālās distancēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu