Latvijas grandu duelī «Ventspils» Bauskā pieveic «VEF Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Uzvaru Latvijas vadošo klubu duelī trešdien «Aldaris» Latvijas basketbola līgas (LBL) spēlē trešdien Mēmeles sporta namā Bauskā izcīnīja čempionvienība BK «Ventspils», kas saistošā mačā ar 90:85 pieveica «VEF Rīga». Šī abām komandām bija 50. savstarpējā spēlē. Līdz šim nedaudz veiksmīgāka (27 uzvaras) ir Kurzemes vienība.

Vēl spēles 37. minūtē rezultāts bija neizšķirts (78:78), un turpinājumā veiksmīgāk nospēlēja nosacītie mača viesi «Ventspils» basketbolisti, kas savus sīvākos sāncenšus vairs tuvāk par vienu punktu nepielaida.

Uzvarētāju rindās ar gūtiem 16 punktiem un izcīnītām 6 atlēkušajām bumbām zem groziem izcēlās Džerajs Grānts, 14 punktus pievienoja pieredzējušais Kristaps Janičenoks, bet 12 punkti Troja Bārnīsa kontā.

Tikmēr Nikolaja Mazura vadītās «VEF Rīga» rindās lielisku individuālo sniegumu demonstrēja Džeralds Robinsons, kas guva 38 punktus, Ronalds Zaķis pievienoja 18 punktus un savāca 6 bumbas zem groziem, bet Jānis Timma guva 12 punktus.

Robinsons realizēja 6 no 10 trīspunktu metieniem.

Roberta Štelmahera trenētās BK «Ventspils» komandas labā 37 punktus guva rezervisti, kamēr «VEF Rīga» soliņš guva 26 punktus.

LBL čempionātā abas komandas līdz šim bija piedzīvojušas pa vienam zaudējumam. «Ventspils» ar 76:81 piekāpās «Liepāja»/«Triobet», bet «VEF Rīga» 86:89 zaudēja «Jēkabpils» vienībai.

Turnīra tabulas kopvērtējuma pirmajā vietā atrodas «Ventspils», kas 11 spēlēs izcīnījusi 10 uzvaras, bet «VEF Rīga» 6 mačos tikusi pie 4 panākumiem un ieņem 4. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu