Rīgas «Dinamo» šodien izbraukumā pret KHL līderi CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs pēdējā laikā veiksmīgi spēlējošā Rīgas «Dinamo» komanda, kas Maskavā spēkosies ar pašreizējo līgas līdervienību CSKA. Spēle sāksies pl. 18.30, un to tiešraidē demonstrēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Maskavu Arta Ābola vadītā komanda devās no Ņižņijnovgorodas, kur «Dinamo» ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā svarīgā cīņā pārspēja Pētera Skudras vadīto «Torpedo» komandu. Tā Latvijas vienībai bija piektā uzvara pēdējos sešos mačos.

Pie punktiem «Dinamo» ticis iepriekšējās septiņās spēlēs.

Ar Maskavas CSKA komandu «Dinamo» pirmo reizi šajā sezonā spēkojās Ziemassvētkos «Arēnā Rīga». Toreiz pie panākuma 5:4 sīvā cīņā tika Krievijas klubs.

Un Genovejs treniņu aizvadīja ar jauna dizaina slidām

A photo posted by Dinamo Rīga (@dinamorigaofficial) on

CSKA šajā mačā savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt līgas rezultatīvākais spēlētājs Aleksandrs Radulovs, kurš šosezon 38 spēlēs izcēlies ar 19 vārtu guvumiem un 42 rezultatīvām piespēlēm. «Dinamo» sastāvā savainoto spēlētāju nav.

Bez 28 gadus vecā Radulova CSKA svētdien Helsinkos ar 1:2 piekāpās «Jokerit» hokejistiem.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs ceturtdien Čerepovecā pret «Severstaļ».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 48 spēlēs iegūtiem 62 punktiem šobrīd ieņem 10. vietu, par punktu atpaliekot no Gagarina kausa izcīņas robežas. CSKA 46 mačos iekrātie 108 punkti ļauj atrasties gan konferences, gan līgas līderpozīcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu