Krievija aizsūta mājās ASV, Kanāda «saplosa» dāņus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādas, Zviedrijas, Krievijas un Slovākijas U-20 hokeja izlases piektdien iekļuva pusfinālā pasaules čempionātā U-20 komandām, kas norisinās Monreālā un Toronto.

Turnīra saimniece Kanāda ar 8:0 sagrāva Dāniju, divus vārtus gūstot komandas kapteinim Kērtisam Lazaram. Pusfinālā kanādieši tiksies ar Slovākiju, kas «sausā» atstāja Čehiju, izcīnot panākumu ar 3:0. Slovākija pirmo reizi septiņu gadu laikā iekļuva labāko četriniekā, savukārt Čehija kopš 2005. gada pie medaļām nav tikusi un tukšā paliks arī šoreiz.

Krievija sīvā cīņā ar 3:2 uzvarēja ASV, atkārtojot to pašu panākumu ko pērn, kad amerikāņus arī izslēdza no turpmākās cīņas tieši ceturtdaļfinālā. Savukārt pagājušā gada finālistu duelī Zviedrija ar 6:3 uzvarēja Somiju, revanšējoties tiem par zaudējumu pērn. Pēc diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet pēdējo 20 minūšu laikā izpaudās zviedru pārākums, kuri labāko četriniekā iekļuva devīto gadu pēc kārtas.

Cīņā par vietas saglabāšanu elites grupā Šveice ar 5:2 uzvarēja Vāciju. Sērija notiks līdz vienas komandas divām uzvarām un izcīnot uzvaru sestdien, šveicieši paliks elites divīzijā, bet vācieši izkritīs uz I divīzijas A grupu, kur spēlē arī Latvija. Ja otrajā spēlē uzvarēs Vācija, tad izšķirošā spēle notiks svētdien.

Savukārt pusfināla spēles notiks svētdien, bet cīņas par medaļām pirmdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu