Francijas basketbola izlase sagrauj Izraēlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otro uzvaru Eiropas čempionātā (EČ) Lietuvā ceturtdien izcīnīja Francijas basketbola valstsvienība, kas B apakšgrupas otrās kārtas spēlē ar 85:68 apspēlēja Izraēlu.

Uzvarētāju rindās par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Tonijs Pārkers, kurš guva 21 punktu un izpildīja 8 rezultatīvas piespēles, bet Nikolā Batums savāca 15 punktus.

Tikmēr Izraēlas komandā pa 15 punktiem guva Liors Elijahu un Jotams Halperins.

Nākamo spēli francūži aizvadīs piektdien, kad spēkiem mērosies ar vāciešiem, bet Izraēlai tajā pašā dienā būs jātiekas ar Serbiju.

TVNET jau vēstīja, ka pirmajā B apakšgrupas spēlē Francija ar 89:78 līdzīgā cīņā pieveica Ainara Bagatska vadīto Latvijas valstsvienību, savukārt Izraēla 64:91 kapitulēja Vācijas komandai.

Katras apakšgrupas trīs labākās komandas kvalificēsies otrajam posmam, līdzi ņemot savstarpējo spēļu rezultātus.

Eiropas čempionāts notiek no 31. augusta līdz 18. septembrim sešās Lietuvas pilsētās - Panevēžā, Šauļos, Alītā, Klaipēdā, Viļņā un Kauņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu