Filips Lāms: Ja esi gejs, kāpēc to slēpt? (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas valstsvienības un bundeslīgas kluba Minhenes «Bayern» aizsargs Filips Lāms uzskata, ka katram futbolistam, kam ir netradicionāla seksuālā orientācija, ir tiesības to atklāt. Tomēr tam ir arī otra puse.

29 gadus vecais Vācijas izlases un «Bayern» kapteinis dalījās pārdomās par pēdējā laikā publiskajā telpā «karsto» tēmu - homoseksuāliem sportistiem.

Viņš uzskata, ka netradicionāla orientācija nav jāslēpj, bet iesaka būt piesardzīgiem. «Katram cilvēkam ir tiesības pastāvēt par sevi,» Lāms citēts izdevumā «sport1.de». «Ja esi gejs, kāpēc to slēpt? Tomēr jāņem vērā būtisks apstāklis: šobrīd sabiedrība, visticamāk, nav gatava šāda veida paziņojumiem.»

Iepriekš viņš neieteica homoseksuāliem futbolistiem atklāt savu orientāciju, piebilstot, ka pret netradicionāli seksuāli orientētiem sportistiem viņam nav pretenziju.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu