Ščerbatiham otrā vieta Baltijas kausa izcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Divkārtējais olimpisko spēļu medaļnieks svarcelšanā Viktors Ščerbatihs sestdien izcīnīja otro vietu Baltijas kausa izcīņas sacensībās, kas risinājās Polijas pilsētā Gdaņskā.

Latvijas sportists raušanā pacēla 187 kilogramus, bet grūšanā uzcēla 208 kilogramus smagu svaru stieni, kas summā deva 395 kilogramus.

Ņemot vērā Sinklēra punktu skaitīšanas sistēmu, Ščerbatihs ar 406,44 punktiem ieņēma otro vietu, bet pirmo vietu ar 413,33 punktiem izcīnīja polis Marcins Dolega, kurš raušanas un grūšanas summā pacēla 383 kilogramus.

Jāpiebilst, ka sacensībās piedalījās tikai četri svarcēlāji.

Tikmēr U-20 vecuma grupā trešo vietu izcīnīja Latvijas sportists Artjoms Žerebkovs, kurš raušanā pacēla 105 kilogramus, bet grūšanā uzcēla 130 kilogramus smagu svaru stieni, summā tiekot pie 235 kilogramiem.

Arī šajās sacensībās piedalījās tikai četri sportisti.

Savukārt sieviešu konkurencē pie piektās vietas septiņu dalībnieču konkurencē tika Rebeka Koha. Latvijas sportiste raušanā pacēla 47 kilogramus, bet grūšanā uzcēla 60 kilogramus smagu svaru stieni, kas summā deva 107 kilogramus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu