Farrars uzvar "Tour de France" trešajā posma

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" trešajā posmā pirmdien uzvaru izcīnīja "Garmin-Cervelo" komandu pārstāvošais amerikānis Tailers Farrars.

198 kilometrus garās distances finišā Farrars par pusvelosipēda tiesu apsteidza Francijas sportistu Romēnu Feijū ("Vacansoleil-DCM"). Svinot uzvaru, Farrars sakrustoja rokas, izveidojot " W" burtu, parādot, ka uzvara veltīta viņa draugam un treniņu partnerim Vouteram Veilandam, kurš maijā gāja bojā "Giro d'Italia" sacensību laikā.

Tikmēr trešo vietu grupas finišā izcīnīja Spānijas čempions Hosē Hoakins Rohass Hils ("Movistar").

Kopvērtējumā līderpozīciju saglabāja Farrara komandas biedrs Tūrs Hūshovds no Norvēģijas, bet otrajā pozīcijā ar tādu pašu rezultātu kā līderim pašlaik atrodas vēl viens "Garmin-Cervelo" komandas sportists brits Deivids Millars. Savukārt vienu sekundi kopvērtējuma līderiem pašlaik zaudē austrālietis Keidels Evanss no BMC komandas.

Otrdien sportisti aizvadīs 172 kilometrus garo ceturto posmu.

Pavisam velobrauciena laikā tiks veikts 21 posms.

Kā ziņots, velobraucienā šogad nepiedalās neviens Latvijas riteņbraucējs. Neviens Latvijas riteņbraucējs "Tour de France" velobraucienā nav startējis kopš 2003.gada, kad 116.vietā kopvērtējumā ierindojās Romāns Vainšteins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu