Varlamovam SKA piedāvā astoņas reizes lielāku algu nekā NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Līdzšinējais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" vārtsargs Semjons Varlamovs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) varētu nopelnīt astoņas reizes vairāk.

Pašreiz Varlamovs gaida lēmumu no KHL komisijas, jo teorētiski tiesības uz viņu pieder Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kuru viņš pārstāvēja pirms spēlēšanas NHL.

Taču par Varlamovu nopietnu interesi izrādījusi Sanktpēterburgas SKA vienība, bet "Lokomotiv" tiesības uz viņu atdot nevēlas.

''No "Lokomotiv" oficiāls piedāvājums nav bijis, bet pie mums vērsās SKA. Pēc tam situāciju risināt uzņēmās KHL, lai izlemtu par iespējamo Varlamova karjeras turpināšanu Krievijā,'' intervijā portālam ''Sportbox.ru'' teica vārtsarga aģents Vjačeslavs Mahrenskis.

''Ja līga pieņems lēmumu, kas Varlamovu apmierina, tad ļoti iespējams, ka viņš atgriezīsies. Arī ''Capitals'' ir izteikuši piedāvājumu, taču Semjons neko vēl nav atbildējis.''

Tāpat aģents apstiprināja, ka SKA komanda piedāvā apmēram astoņas reizes lielāku algu nekā ''Capitals''. ''Finansiālie nosacījumi, kurus piedāvā SKA, ir labāki par Vašingtonas piedāvājumu.''

23 gadus vecajam vārtsargam līgums ar ''Capitals'' beidzas šovasar.

Varlamovs šosezon Vašingtonas kluba vārtos stājās 24 spēlēs, vidēji mačā ielaižot 2,27 ripas un atvairot 92,3 procentus sāncenšu raidījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu