WNBA spēlētāja Skota piedalīsies krūts veselības atbalsta gājienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV vēstniecība Latvijā sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību (LBS) sestdien, 11. jūnijā paredzētā krūts veselības atbalsta gājienā ''Pārbaudies, lai dzīvotu!'' ir uzaicinājusi piedalīties pazīstamo Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlētāju Olimpiju Skotu, TVNET informēja vēstniecībā.

Vizītes laikā Latvijā Skota tiksies arī ar Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) spēlētājiem, uzspēlēs basketbolu ar Rīgas bērnunama bērniem, kā arī tiksies ar Latvijas Vecāku apvienību.

Skota ir spēlējusi tādās WNBA komandās kā Jūtas ''Starzz'', Detroitas ''Shock'', Indianas ''Fever'', Šarlotes ''Sting'', Sakramento ''Monarchs'' un Fīniksas ''Mercury''.

Savas karjeras laikā viņa ir ieguvusi divus čempiona titulus. Skota ir strādājusi arī kā trenere koledžu basketbola komandās.

Pašlaik Skota vada divus uzņēmumus – ''Super Parenting!'', kura ietvaros tiek izdota viņas sarakstīta grāmata vecākiem un ''It’s a Wonderful Life'', kas sniedz personīgās izaugsmes konsultācijas.

Sestdien, 11. jūnijā, no plkst. 13:00 ikviens ir aicināts pulcēties pie Rīgas Kongresu nama, lai piedalītos krūts veselības atbalsta gājienā uz ''Arēnu Rīga'', kur notiks koncerts un Latvijas sieviešu basketbola izlases pārbaudes spēle ar Slovākiju.

Plkst. 17:00 sāksies Eiropas basketbola čempionāta pārbaudes spēle sievietēm Latvija - Slovākija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu