Morozs uzvarējis Formula 4 PČ pirmajā posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas ''UPB Energy'' komandas sportists Mārtiņš Morozs pagājušās nedēļas nogalē uzvarējis Formula 4 pasaules čempionāta pirmajā posmā Francijā, bet Artūrs Brolītis izcīnīja pasaules vicečempiona titulu S550 laivu klasē Polijā, TVNET informē Latvijas Ūdens motosporta federācijas preses dienests.

Pasaules čempionāta pirmais posms Formula 4S laivu klasē notika Francijas pilsētā Epiney. Latviju pārstāvēja tikai Morozs un uzvarēja posmā. Morozs ir iesācis šo sezonu ar augstiem sasniegumiem, Vācijas atklātā čempionāta pirmajos divos posmos izcīnot attiecīgi pirmo un trešo vietu.

Nākamais F4 pasaules čempionāta posms notiks Alūksnē no 9. līdz 10. jūlijam, kur cer redzēt ne tikai Mārtiņu, bet arī pilotus no Liepājas un Alūksnes, kuri būs sagatavojuši savu tehniku uz mājas sacensībām. Vienlaicīgi Alūksnē notiks pasaules čempionāts jauniešiem JT250 laivu klasē, kurā sevi kā pasaules un Eiropas čempionus līdz šim pierādījuši Valts Sīlis (Jūrmala), Ivo Egle (Alūksne), Maksimiliāns Tučkovs (Rīga), Toms Smilškalns (Bauska), Ņikita Lijcs (Jūrmala) un liepājnieki Mārtiņš Morozs un Artūrs Brolītis.

Savukārt Brolītis izcīnīja pasaules vicečempiona titulu S550 laivu klasē Polijas pilsētā Chodziez. Šoreiz pietrūka tikai nedaudz veiksmes, jo Artūram bija vienāds punktu skaits ar Igaunijas sportistu Otu Joalu, bet saskaņā ar starptautiskajiem noteikumiem čempiona titulu iegūst sportists, kam ir ātrākais apļa laiks.

Eiropas čempionāts S550 laivu klasē notiks augusta beigās Ukrainas pilsētā Ternopolā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu